Czuję się oszukany przez jednego z forumowiczów

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Jac_ek
    RS
    • 2009
    • 1733

pskosz, jm+++, piszcie do administracji niech banują takich użytkowników. Co prawda każdy może zostać użytkownikiem OCP ale nie każdy musi tu być, szczegónie po takich akcjach!. Nie chciał bym żeby jakiś kolejny nowy użytkownik, który przeoczy ten wątek naciął się na takiego "członka" :twisted: naszego forum.
    - O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD

Komentarz

• szkoda
      RS
      S_OCP Member
      • 2005
      • 22543

Jac_ek, nic z tych rzeczy, nikt nikogo nie będzie banował, że nie potrafi się zachować jak człowiek.
      i nikt nie będzie prowadził śledztwa :? :idea:

[ Dodano: Sob 03 Lip, 10 19:11 ]
      po prostu trzeba uważać, w wielu przypadkach się tutaj znamy nie tylko z netu, można zasięgnąć informacji.

niestety musi dojść do takich fakapów jak w przypadku legendarnego speedy'ego...
      saport techniczny baj DGW
      była BKD+DSG '05 120kkm
      była BXE '08 190kkm
      no i nie ma :-)

Komentarz

• jm+++
        Drive
        • 2009
        • 53

Zamieszczone przez westwi78
        ps. A kupiłeś w końcu coś? Audi?
        Audi obecnie użytkuję. Pora zmienić na młodsze. A że leży min na sercu Octavia, więc szukam mojej wymarzonej. Nie ukrywam, że trwa to już dość długo.

Komentarz

• Maicroft
          Moderator
          S_OCP MemberModeratorr
          • 2004
          • 25757
          • Audi

To nie dzwoniles dzien przed wyjazdem, albo w dniu wyjazdu ??

Dla mnie to bez sensu - ja bym sie upewnil :roll:
          Spritmonitor.de

Komentarz

• jm+++
            Drive
            • 2009
            • 53

To on zaproponował termin spotkania, gdyż rezerwował samolot na przylot do Polski. Owszem, rozmawialiśmy tydzień przed wyjazdem, że będę i OK.

Komentarz

• tomek
              L&K
              • 2005
              • 1078

Zamieszczone przez jm+++
              "Przepraszam, zapomniałem Pana poinformować, że oferta jest już nieaktualna".
              Mogło się zdarzyć, dużo spraw na głowie itd. W takich sytuacjach, gdy trzeba jechać kilkaset kilometrów to ja dzwonię poprzedniego dnia i przeważnie jeszcze podczas jazdy żeby potwierdzić że się spóźnię czy że będę na czas.
              Zamieszczone przez jm+++
              Doszliśmy jednak do porozumienia, że zwróci mi koszty podróży + coś tam za stratę urlopu, który musiałem załatwiać w pracy
              No i super. Dla mnie bardzo uczciwe postępowanie. Zwrócić obcej osobie ot tak kilkaset złotych to jest bardzo fair. (o ile pieniądze dotarły).
              O2FL RS | S2 | F2

Komentarz

• jm+++
                Drive
                • 2009
                • 53

Zamieszczone przez tomek
                No i super. Dla mnie bardzo uczciwe postępowanie. Zwrócić obcej osobie ot tak kilkaset złotych to jest bardzo fair. (o ile pieniądze dotarły).
                To prawda, podzielam to co napisałeś. Mam jednak pretensje do niego o to, że nie dotrzymał zobowiązania. Już na pierwszym etapie korespondencji zadeklarowałem chęć zakupu. Zapewnił mnie, że jestem pierwszy na liście kupców pod warunkiem, że jestem zdecydowany. Później już tylko ustaliliśmy termin spotkania.
                Dla mnie słowo jest wyrazem dojrzałości do prowadzenia interesów.

Komentarz

• westwi78
                  RS
                  • 2008
                  • 2940

Dla mnie słowo jest wyrazem dojrzałości do prowadzenia interesów.
                  Ale pieniądz daje pewność, a przynajmniej minimalizuje straty - w takim przypadku najlepiej dać zadatek.

Komentarz

• ruwado
                    RS
                    • 2009
                    • 14888
                    • Octavia IV (NX3)

Zamieszczone przez aniam111
                    Jak dla mnie hasło niska szkodliwość społeczna czynu to spychoterapia
                    wysoka szkodliwość - to chyba tylko gwałt lub pozbawienie życia ( o ile sędzia nie orzeknie, że to było "niechcący") - taki popaprany kraj... niestety
                    pozdrawiam - Darek

Komentarz

Pracuję...